Colin Kok

Kandidaat-raadslid Colin Kok
Mijn naam is Colin Kok, 38 jaar jong, getrouwd en vader van twee prachtige kinderen. Nu alweer bijna twee jaar woonachtig in het mooie Wierden. Altijd al in de politiek geïnteresseerd geweest. Vier jaar actief geweest in Hengelo en nu klaar voor het raadswerk in Wierden. Idealistisch, sociaal, gedreven en verbindend.
Ik zie een samenleving die voor iedereen gelijkwaardig is ongeacht je achtergrond, geaardheid of opleidingsniveau. Waarin we eerlijk delen. Niet elkaar afvallen, maar verbinding zoeken met elkaar, in de politiek en vooral de samenleving.
Mensen moeten weer het vertrouwen terug krijgen in elkaar en in de politiek. We moeten meer samen doen met onze inwoners. Meer uitleggen waarom we dingen doen en wat het oplevert in de toekomst. Dit is onze verantwoordelijkheid. Niet schreeuwen, maar doen.
Het is mijn doel om dit te bereiken en om mijn mede mbo-ers te bereiken. Wij zijn ondervertegenwoordigd in de politiek. Dat gaan wij veranderen. Wij gaan laten zien dat alles mogelijk is, als je er maar in gelooft.
Neem contact op met Colin via 

Ik zie een samenleving die voor iedereen gelijkwaardig is ongeacht je achtergrond