Ellen Rutgers

Kandidaat-raadslid Ellen Rutgers
Mijn naam is Ellen Rutgers, geboren in april 1976 en sinds 2000 woonachtig in prachtig Enter. Ik ben getrouwd met Rémon en we hebben vier kinderen.
Na het MBO heb ik een aantal jaren gewerkt als secretaresse. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen volgde ik in 2001 in deeltijd de HBO-opleiding Personeel & Arbeid en werkte ik in dat beroepsveld. Mijn laatste jaren op de arbeidsmarkt heb ik met veel plezier gewerkt als schooldecaan. Nog steeds is begeleiding van tieners in het doolhof van studies en werkveld mijn grote passie!
Na de geboorte van ons jongste kind heb ik besloten om mij volledig in te zetten voor mijn gezin. Daarnaast deed ik veel vrijwilligerswerk, onder meer als lid van de oudervereniging op de Talenter en nu bij Vluchtelingenwerk Wierden. Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn gezin en aan mijn huis. Ook ga ik met veel plezier naar kringloopwinkels.
Ik wil graag iets betekenen voor een ander en ben maatschappelijk betrokken. Vooral duurzaamheid, hergebruik en consuminderen staan hoog op mijn lijstje. Met mijn steun aan Progressief Wierden denk ik een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeente.

Vooral duurzaamheid, hergebruik en consuminderen staan hoog op mijn lijstje