Eric Tijhof

Kandidaat-raadslid Eric Tijhof
Mijn naam is Eric Tijhof, al sinds 1974 woonachtig in het mooiste dorp van Nederland: Enter! Ik ben getrouwd en heb vier kinderen: twee van 16, één van 13 en één van 9. 
In het dagelijkse leven ben ik sinds kort werkzaam als commercieel manager bij Profimex in Rijssen, zij leveren aan bedrijven door heel Nederland bedrijfskleding, promotionals en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarvoor ben ik meer dan 20 jaar werkzaam geweest in de bakkerijwereld in verschillende functies, de laatste jaren als marketing- & salesmanager.
In mijn vrije tijd ben ik als bestuurslid van v.v. Enter Vooruit verantwoordelijk voor de activiteiten en de PR. Daarnaast zit ik in de PR-commissie van de Enterse Dagen en help ik met mijn eigen bedrijfje kleinere ondernemers met hun PR en actieplan. Ik heb dus een commercieel gerichte achtergrond. In de commercie maak je altijd plannen die gericht zijn op een betere toekomst, om dat te bereiken moet je vaak creatief zijn, op de juiste manier met elkaar omgaan om succesvol te zijn, ik denk dat het in de politiek niet anders is.
De laatste jaren is de leefbaarheid van onze aarde en hoe wij deze doorgeven aan onze kinderen een groot item, daar ben ik mij enorm van bewust. Ik denk dat we een verplichting hebben naar onze kinderen om er nu zoveel mogelijk werk van te maken om dit op de juiste manier te doen.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat we omzien naar elkaar. Deze wereld is van ons allemaal en we moeten er met elkaar voor zorgen dat de minderbedeelden ook mee kunnen doen in onze maatschappij.

De laatste jaren is de leefbaarheid van onze aarde een groot item, daar ben ik mij enorm van bewust