Han Homan

Kandidaat-raadslid Han Homan
Mijn naam is Han Homan, in 1977 geboren in Enter, waar ik ook ben opgegroeid.  Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de studie farmacie afgerond. Daarna ben ik in verschillende plaatsen in Nederland werkzaam geweest als apotheker. Sinds enkele jaren voer ik dit beroep uit in Twente en woon ik weer met mijn gezin in het mooie dorp Enter.
Het buitengebied in de gemeente Wierden heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Als wandelaar geniet ik hiervan in het Enterse Reggedal en langs de Doorbraak.
Ruim een jaar ben ik nu betrokken bij Progressief Wierden. Belangrijke thema’s voor mij zijn duurzaamheid, milieu en een leefomgeving waarin iedereen mee kan doen. Progressief Wierden draagt deze punten ook uit en wil hier op een progressieve manier vorm aan geven. Door keuzes te maken die de vooruitgang stimuleren. Keuzes die nú gemaakt moeten worden en ten goede komen aan de toekomst van onze kinderen. Niet uitstellen, maar doen!

Belangrijke thema’s voor mij zijn duurzaamheid, milieu en een leefomgeving waarin iedereen mee kan doen