Heino Denneman

Kandidaat-raadslid Heino Denneman
Wat vandaag niet kan, kan morgen wel. Dat is mijn motto. Mijn naam is Heino Denneman, 64 jaar jong. Samen met anderen werken aan onze eigen duurzame toekomst vind ik belangrijk.
Al vroeg begreep ik dat samen zorgen voor onze omgeving ons leven bepaalt én verrijkt. De zorg voor onze naaste medemens en voor onze natuur, waar wij deel van maken. In Wierden voel ik mij, opgegroeid in de stad Utrecht, al zestien jaar thuis. Samen met Anneke, nu en later. Dagelijks word ik geïnspireerd door de mensen en het wandelen of fietsen langs prachtige parels zoals de Regge en het Wierdense Veld.
Er is meer dan geld en cijfers alleen. Als ervaren financieel specialist weet ik dat geld ons allen kan helpen om onze doelen te verwezenlijken. Na mijn werkzame leven is het mijn keuze om vrijwillig samen met anderen te zorgen voor onze prachtige gemeente Wierden. Zo ben ik met veel plezier actief als penningmeester bij verschillende maatschappelijke organisaties, op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, wonen, cultuur (muziek en koorzang), begeleiding bij schulden en politiek.
Samen met progressieve energie meebouwen aan Wierden van vandaag en morgen. Wij hebben de meeste invloed op ons leven in de lokale politiek. Ik kies ervoor om mijn energie te gebruiken voor waar mijn hart ligt: Progressief Wierden. Samen met jullie wil ik werken voor en aan een nog mooiere gemeente.

Samen met progressieve energie meebouwen aan Wierden van vandaag en morgen