Mijn naam is Heino Denneman en ik woon al jaren met veel plezier in de gemeente Wierden. Duurzame vrijheid en vrede is zeer belangrijk voor ons allen. Vanuit deze rode draad in mijn leven kies ik ervoor om actief te zijn in allerlei lokale organisaties.

Met de paplepel
Progressief is mij met de paplepel ingegoten, evenals de zorg voor de ander, de leefomgeving en jezelf. En de overtuiging dat je de meeste invloed hebt op lokaal niveau in de gemeentepolitiek.

Na de vorige gemeenteverkiezingen heb ik mij als actief lid van Progressief Wierden aangemeld. De tijd was er rijp voor. En niet onbelangrijk: na mijn werkzame leven als financieel specialist was er ook vrije tijd. Altijd bezig met mensen, cijfers en geld. Al vroeg begreep ik: geld is geen doel, maar een middel om het doel te verwezenlijken.

De fractie is blij met mijn ondersteuning op het gebied van financiën en duurzaamheid. En Progressief Wierden met mijn deelname vanaf 2021 aan het bestuur als penningmeester. Dat alles doe ik met plezier.

 

Heino Denneman

Bestuurslid

Liefde
De liefde voor Anneke Doornbos (en haar dochter en zoon) bracht Wierden op mijn pad in 2005. En is gebleven. Daarna kreeg deze in 1958 geboren Utrechter liefde voor Wierden en haar inwoners. Ook voor de ruimte en de prachtige natuur, vooral de parel van Wierden: Het Wierdense Veld.

Positieve energie
Er zijn veel ontwikkelingen in Wierden, Nederland, de wereld. Samen met anderen werk ik met veel energie mee aan enkele ontwikkelingen. Meestal op de achtergrond, als penningmeester. Met passie voor muziek als bas in het klassiek concertkoor Sursum Corda. Samen met een bevlogen groep inwoners in de stichting Duurzaam Energie Wierden Enter aan en voor een duurzame (energie) toekomst.

Als mede-bouwer in de vereniging Hôfke te Wierden met anderen, die willen wonen als noabers in een woonhofje. Omzien naar elkaar als schuldhulpmaatje. Het is goed om te zien dat mensen na verloop van tijd hun eigen leven weer op de rit kunnen krijgen.

Wil je samen met ons vol positieve energie werken voor en aan een nog mooier Wierden? Dan nodig ik je uit om dat samen met mij te doen!