Jan Willem Bronsgeest van Progressief Wierden

Mijn naam is Jan Willem Bronsgeest, zelfstandig ondernemer, ben 53 jaar, gehuwd en vader van twee kinderen.

Sociale thema’s
Voor mij is het belangrijk dat de waarden van maatschappelijke en sociale thema´s gegarandeerd blijven. Dat kun je nog beter doen als je meedoet met een groep mensen die net zoals jij op dezelfde manier in het leven staan. Daarom ben ik lid van Progressief Wierden. Ik ben bevlogen, kritisch en denk creatief. Ik kan slecht tegen onrecht en ben voor gelijke kansen voor iedereen.

Meedoen
Ik heb een meisje leren kennen waarvoor ik in 1988 naar Wierden ben gekomen en hier ook ben gebleven.
Het gevoel om mee te denken en te doen in de politiek werd steeds groter. In deze zoektocht kwam ik uit bij Progressief Wierden.

Jan Willem Bronsgeest

Actief lid