Janke Nieboer

Kandidaat-raadslid Janke Nieboer
Mijn naam is Janke Nieboer, ik ben geboren in 1975 in Appingedam. Sinds 2014 woon ik met mijn vriend en twee zoons in Enter. In mijn vrije tijd werk ik in de tuin en leggen we de eerste hand aan een klein voedselbos. In de regio ben ik werkzaam geweest als beeldend kunstenaar en docent.
Vanuit het dorp kan ik zo het Enters Reggedal in lopen en dat vind ik een geweldige ervaring. Het is bemoedigend om te zien hoe veerkrachtig de natuur is. Graag zou ik meer voorwaarden willen scheppen om de natuur in onze gemeente te vergroten, want de klimaatcrisis is urgent. Als we de volgende generaties een kans willen geven, kunnen we dat niet uitstellen. Het is tijd voor een eerlijke transitie voor iedereen.
Daarom wil ik met Progressief Wierden op zoek naar groene kansen. Projecten die bewustzijn creëren en mensen verbindt want we hebben de wereld te winnen.

Graag zou ik meer voorwaarden willen scheppen om de natuur in onze gemeente te vergroten, want de klimaatcrisis is urgent