Roselien Slagers-Bekhuis

Raadslid

Raadslid Roselien Slagers-Bekhuis uit Enter
Mijn naam is Roselien Slagers-Bekhuis, geboren en getogen in Enter, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik zit deze raadsperiode voor de vierde keer in de gemeenteraad voor Progressief Wierden.
Progressief Wierden is voor mij dé partij die solidariteit en duurzaamheid als uitgangspunten betrekt bij haar besluiten, met een mix van realisme en idealisme. Daar sta ik voor, daar ga ik ook voor. Juist hierom ben ik lid van deze partij.
De politiek heeft altijd mijn interesse gehad, met name de gemeente politiek. Hoewel je in de gemeentepolitiek op veel terreinen gebonden bent aan de landelijke politieke richtlijnen en wetten, kun je juist ‘dicht bij huis’ veel betekenen. Dus vooral in je eigen directe omgeving. Bijvoorbeeld: hoe ziet mijn straat er uit? Welke voorzieningen en activiteiten zou ik graag in ons dorp zien? Dat is allemaal lokale politiek en daarom heeft dit altijd mijn interesse gehad.
Volg Roselien!
Neem contact op

roselienslagers@gmail.com

06-34 36 16 36