Trix van der Linden

Kandidaat-raadslid Trix van der Linden
Mijn naam is Trix van der Linden en ik woon samen met Robin met veel plezier aan de mooie rand van Enter. De kinderen zijn volwassen en wonen in Rotterdam. Ik wandel graag met de honden en wil ook weer te paard het prachtige buitengebied van Enter gaan verkennen.
De natuur en de mens zijn voor mij heel belangrijk. Hoe we om gaan met de klimaatplannen en de betrokkenheid van inwoners bij wat er gebeurt in Enter en Wierden vind ik essentieel. Iedereen zou hier haar/zijn steentje aan moeten bijdragen.
Daarom heb ik er voor gekozen als lijstduwer op de kandidatenlijst van Progressief Wierden te staan en Progressief Wierden te steunen haar geluid te laten horen door met zoveel mogelijk zetels in de gemeenteraad te komen.

De betrokkenheid van inwoners bij wat er gebeurt in Enter en Wierden vind ik essentieel