Willy ten Berge

Kandidaat-raadslid Willy ten Berge
Mijn  naam is Willy ten Berge en ik woon met veel plezier in Enter. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan binnen
het vrijwilligerswerk in de gemeente Wierden. Zo ben ik al jaren actief bij de kookgroep in ’t Zumpke, waar we samen maaltijden bereiden voor ouderen. Erg dankbaar werk en geweldig om te doen. 
Daarnaast heb ik ervaring met de vertegenwoordiging van huurdersbelangen, iets dat voor mij belangrijk is.
Graag zou ik meer aandacht zien voor betaalbare wonen in onze gemeente. Dat kom ik ook tegen in het verkiezingsprogramma van Progressief Wierden, net als andere punten waar mij in kan vinden. Daarom ben ik lijstduwer voor deze partij. Samen met alle kandidaten, leden en sympathisanten hoop ik op een mooi resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. 
 

Samen met alle kandidaten, leden en sympathisanten hoop ik op een mooi resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022