Mijn naam is Wout Oosterhof. Al meer dan 25 jaar maak ik met hart en ziel deel uit van de Wierdense gemeenschap. Als vader van vier volwassen kinderen en enthousiaste opa van zeven kleinkinderen blijf ik op de hoogte van wat er in de gezinnen speelt.

In mijn werkzame leven was ik tot oktober 2017 predikant van de Hervormde Kapel in Wierden. Daarnaast ben ik al jaren actief lid van de Ledenraad van een van onze grootste zorgverzekeringen en vertrouwenspersoon voor een stichting in Israël ten behoeve van verstandelijk gehandicapte kinderen.

Respect
Ik geloof niet in polarisatie en partijbelang, maar in samenwerken en oog hebben voor de kwaliteiten van de ander. Respect voor elkaars levensovertuiging met alle ruimte om anders te denken en oog voor wat de ander nodig heeft om zijn of haar plek in de samenleving in te nemen, zijn voor mij essentiële waarden.

Reisgenoot
In deze fase van mijn leven heb ik de tijd om me op een nieuwe manier in te zetten voor de Wierdense gemeenschap. Samen met wie ook maar onderweg een reisgenoot wil zijn op weg naar een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Het is de moeite meer dan waard! 

Wout Oosterhof

Bestuurslid