Mijn naam is Miranda Scheffer, 48 jaar, woonachtig in onze mooie wijk de Weuste in Wierden. Samen met manlief, twee zoons en hond Kai, wonen wij al meer dan twintig jaar in deze mooie gemeente. Ik houd van mens, dier en natuur. In Wierden wonen voelt voor mij als een voorrecht. Daarom wil ik iets voor anderen en onze leefomgeving betekenen.

Waarom Progressief Wierden?
In 2017 heb ik mij aangemeld als lid van Progressief Wierden. Wat mij aanspreekt zijn onze kernwaarden: duurzaamheid, solidariteit, vertrouwen en progressief.  Wat ik leuk vind aan de lokale politiek is, dat je meedenkt over zaken die ons lokaal direct raken!

Miranda Scheffer

Lid / programmacommissie

Werk en vrije tijd
Naast mijn werk bij Cogas in Almelo ben ik bestuurslid bij de stichting Generatietuin Wierden en bij de stichting Duurzame Energie Wierden Enter.  Ook is sporten iets waar ik blij van word, zo ben ik lid van onze korfbalvereniging Blauw Zwart en loop ik hard bij hardloopclub Völle Wille bij Het Lageveld.

Waar ik warm voor loop zijn inwonersinitiatieven, (bio)diversiteit en lokale duurzame energie. Daarbij vind ik een bottom up-aanpak het mooiste. Want de kracht die uit mensen en hun leefomgeving komt is zo waardevol! Ook economisch geeft dit kansen voor onze gemeente.

Contact
Wil je meer weten over onze lokale politieke partij Progressief Wierden? Bel, app of mail mij gerust.

Telefoonnummer: 06-54 34 16 21